Over ons

In 1982 is Keizer International begonnen als toeleverancier van primaire verpakkingen. Nadat wij op verschillende locaties werkzaam zijn geweest, is ons kantoor nu gevestigd in Andelst. De geografisch centraal gelegen locatie zorgt ervoor dat wij onze klanten snel kunnen bereiken. Door onze kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit hebben we kunnen uitgroeien tot dé verpakkingsspecialist en verpakkingsleverancier voor de Benelux.

Onze visie

Ons doel is de klanten voorzien van kwaliteit, gebruiksgemak en toepasbaarheid. Door de jarenlange ervaring kunnen wij met u meedenken over een efficiënte manier van werken. Door creativiteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit leveren wij u producten conform uw wensen en specificaties. Onze praktische manier van werken zorgt voor welzijn bij al onze stakeholders: een geweldig team dat zorgt voor een fijne partner om mee samen te werken.

Innovaties

Door ons internationale netwerk kunnen wij  up-to-date blijven van alle trends en ontwikkelingen in de verpakkings industrie. Deze innovaties vertalen wij naar nieuwe mogelijkheden voor onze klantenkring. Dit werkt uiteraard ook andersom; als onze klanten en potentiële klanten met nieuwe ideeën komen, denken wij graag mee over de mogelijkheden. 


Duurzaamheid

In de verpakkingsindustrie zijn veel ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden in uw productieketen.

Kunnen wij u helpen?

Ik wil graag contact opnemen over:

  • Sinds 1982
  • Advies op maat
  • Altijd een oplossing
  • Specialist voor de Benelux
sluiten