Kennis van productie

Onze specialisten beschikken over een uitgebreide kennis van verschillende verpakkingssoorten, productietechnieken, afvul condities en de eisen ten aanzien van houdbaarheidstermijnen of bescherming tegen UV-straling. Wij gaan graag het dialoog met u aan om te zoeken naar nieuwe mogelijkheden.

Trends & Ontwikkelingen

In ons internationale netwerk zien wij veel nieuwe trends en ontwikkelingen in de verpakkingsindustrie. Als verpakkingsspecialist maken wij de vertaalslag voor onze klanten om deze ontwikkelingen in hun keten te implementeren.

Wilt u meer weten over de huidige trends en ontwikkelingen? Dan komen wij graag met u in contact.

Innovatieve verpakkingen

Als verpakkings expert hebben wij de mogelijkheid om eigen matrijzen en verpakkingen te ontwikkelen. Door de efficiënte mogelijkheden kunnen wij innovatieve verpakkingen aanbieden met lage opstartkosten. 

Voor het ontwikkelen van uw nieuwe verpakking bieden wij ook advies-en-ondersteuning. Wij stellen de juiste vragen en vinden de beste antwoorden. 

Samenwerking voor de toekomst

Wij begeleiden onze klanten dus niet alleen bij het kiezen van de juiste verpakking. Wij blijven onze klanten bedienen, ook nadat onze producten geleverd zijn. Zo werken wij met u samen, tijdens iedere stap van uw proces.

Ons doel is het creëren van een gezonde zakenrelatie voor de lange termijn.

Kunnen wij u helpen?

Ik wil graag contact opnemen over:

  • Sinds 1982
  • Advies op maat
  • Kennis van techniek
  • Altijd een oplossing
sluiten