Diensten

Het bepalen van de juiste verpakking voor uw product  is meer dan een fles, pot of afsluiter uit een catalogus te kiezen. Welk product komt erin? Moet het materiaal van glas, kunststof of metaal zijn?  Matchen sluiting en verpakking met de sluit- en vulmachine? Welke marketing eisen stellen jullie? Wij stellen de juiste vragen en vinden de beste antwoorden.

Innovatieve verpakkingen

Keizer International ontwikkelt zelf ook nieuwe matrijzen en verpakkingen. Door het brede netwerk kunnen we efficiënt en snel nieuwe verpakkingen lanceren met lage opstartkosten. 

Kennis van productie

Naast ons brede fabrikanten netwerk hebben onze eigen specialisten een zeer uitgebreide kennis van de verschillende verpakkingssoorten, de producten die erin moeten, de productietechnieken, de afvul condities en de eisen ten aanzien van bijvoorbeeld houdbaarheidstermijnen of bescherming tegen UV-straling

Samenwerking voor de toekomst

Wij begeleiden onze klanten dus niet alleen bij het kiezen van de juiste verpakking. Wij blijven onze klanten bedienen, ook nadat onze producten geleverd zijn.  Zo werken wij met u samen, tijdens iedere stap van uw proces. 

Vraag vrijblijvend advies aan

Ik wil graag advies over:

sluiten