Advies en ondersteuning

Wereldwijd worden er per seconden duizenden verpakkingen opengemaakt. Tussen al deze verpakkingen is het belangrijk je te onderscheiden. Dit kan bijvoorbeeld op: ontwerp, gebruiksgemak en kwaliteit. Keizer international kan u ondersteunen bij het maken van de juiste keuzes.

Nieuwe verpakking

Bent u op zoek naar een verpakking of sluiting voor uw product? Gaat u een volledig nieuw product of concept lanceren, of heeft u een bestaand product die u een nieuwe uitstraling wilt geven? Wilt u zich onderscheiden ten opzichte van de concurrentie en opvallen binnen uw branche en doelgroep? Bij Keizer International leveren we niet alleen verpakkings oplossingen maar denken we ook graag met u mee. Vanuit onze ruime ervaring komen marketing en kennis van techniek samen tot de perfecte oplossing voor ieder verpakkings vraagstuk.


Kennis van techniek en materialen

Naast 40 jaar aan ervaring hebben onze eigen specialisten een zeer uitgebreide kennis van de verschillende verpakkingssoorten, de producten die in de verpakking moeten, de productietechnieken, de afvul condities en de eisen ten aanzien van bijvoorbeeld houdbaarheidstermijnen of bescherming tegen UV-straling. Deze combinatie van kennis en ervaring biedt u altijd de juiste en complete oplossing.

Samen zoeken wij naar dé oplossing.


Kunnen wij u helpen?

Ik wil graag contact opnemen over:

  • Sinds 1982
  • Advies op maat
  • Kennis van techniek
  • Altijd een oplossing
  • Specialist voor de Benelux
sluiten